Tina är ett gammalt grekiskt ord för “godis”…

Min och Jays fredagsgrej är att vi kollar på något program och äter gott. Program beror lite på säsong. Tidigare var det Gladiatorerna och nu är det X-Factor. Vi nöjer oss dock inte med att lyssna på de tävlande utan sjunger även med och kör egenkomponerade dans moves till. Våra grannar must love me. (Vem vet… kanske lägger upp en video med vårt tönteri någon dag :-D ) Vi brukar turas om att ringa och rösta. Min favorit är (som jag tidigare nämnt här) Alexander, men idag fick jag inte alls vara med och bestämma, utan Jay tog luren och sa: “Nu ringer vi och röstar på Malcolm. Punkt slut!”. Jaha. Så blev det.

Hela kvällen har jag dessutom frossat i konstgjort sötningsmedel och olika färgämnen. Har en teori om att Tina är ett gammalt grekiskt ord för “godis” ;-) Naturligtvis känner jag att jag måste påpeka att jag bara frossar på fredagar. Eftersom man tydligen bara får äta onyttigheter på fredagar enligt den oskrivna fredags-jäkla-mys-regeln. (Nu ljuger jag inte alls *host host*… lovar… bara fredagar… ).

Anyhow, ska lämna er här och önska god natt eller god fest, beroende på vad ni ska hitta på ikväll. Själv ska jag natta Jay och kolla på The Big Bang Theory och Modern Family. Cause that’s gangsta. Hörs!

Varför nöja sig med tråkigt lösgodis när det finns ICE AGE-godis!!! Och Polly Charter!!!

Instagram

6 Responses to Tina är ett gammalt grekiskt ord för “godis”…

  • Haha, åh vad härligt att få vara med och locka fram matlusten hos någon som är sjuk och tappat den :) Hoppas ni får en härlig helg! :)

  • Det som finns i dessa godispåsar är bara kemi.

  • mumma! jag tror inte att dedär nydanande varianterna av polly ens finns i finland än. vi är alltid lite bakom sverige med skojiga saker, tycker jag. längtar att min lilla baby också börjar bli redo för soffhäng med mami framför teven på fredagkvällar!! <3

    • Haha, den som letar han finner :-) Finns säkert i någon liten affär nånstans.
      Ja, det finns verkligen inget mysigare än att krypa ner i soffan på kvällen med lillskruttis och kolla på film och gosa :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>