Vuxen nu, eller?

Var inne i köket och skulle välja något lätt och snabbt att äta till filmen. Jag kunde ha valt den mjuka pepparkakan som står i skafferiet. Jag kunde ha valt kanelgifflarna eller gjort varma mackor med massor av smält ost på. Jag kunde ha valt popcorn och baconsnacks. Men nej… jag valde detta:

Naturell filmjölk  med müsli med äpple-och kanelsmak, toppat med färska blåbär. Följt av en stor klase vindruvor. Hur många vuxenpoäng får man för det? ;-)

Jag kan nästan känna smaken av de där varma toast-mackorna… jag sörjer…

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>