X-Factor

Hej fina läsare! Hoppas ni har fått en bra start på veckan.

Var hemma hos lillasyster Isabella igår, och vi satt som vanligt och snackade och dummade oss (som det alltid blir när vi umgås, haha!) och kollade dessutom på X-Factor USA. Jag är en sucker för en bra, stark röst. Jag är medveten om att domarna går väldigt mycket efter hela paketet, d.v.s. scennärvaro, utseende, etc. Men enligt mig kan du inte gömma en halvkass röst bakom ett fint yttre, och jag tycker att det man främst borde bli bedömd efter är röstresurserna. Allt annat kan man jobba på, men utan rösten är du bara ett fint skal (oj oj, vill infoga en massa kändisnamn här, men låter bli :-) ) I den svenska X-Factor gillar jag egentligen bara Alexander nånting, som sjöng en gammal Marvin Gaye låt på sin audition. Följer heller inte den svenska X-Factor så noga. Följer ni den? Finns det någon annan tävlande där som är bra? Tipsa gärna så jag kan Youtubea.

Här nedan kommer några favoriter från den amerikanska X-Factor.

Denne mannen är bara fenomenal. Gillar raspigheten i hans röst, och man bör komma ihåg att låten han har valt inte är den lättaste att sjunga.
 
 

Denna tjejen har en riktigt bra röst, speciellt med tanke på hennes ålder.
 

Denne killen var riktigt bra i de höga tonerna.
 

En till bra röst!
 

Instagram

9 Responses to X-Factor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>