My love

God förmiddag vackra människor! Är trött som satan men vaknade trots detta på super humör. Är glad eftersom Jay är hemma hela helgen, och vi ska hitta på en massa bus :-)

Det enda som jag stressar lite över för tillfället är Jays inplanerade tandläkarbesök nästa fredag. Min modige lille kille har ett jobbigt tandläkarbesök bakom sig, så han är livrädd för att gå tillbaka dit. Nästa vecka ska han dra ut en tand (han gnisslar tänder i sömnen och har på grund av detta skadat tandemaljen) och därför har vi diskuterat tillsammans med tandläkaren hur vi ska gå tillväga. Det blir så kallad pre-medicinering. Han får lugnande medicin innan själva ingreppet. Jag hoppas verkligen det går bra, för sist var det hemskt. Han var jätteledsen, hade ont och grät. Tandläkaren hade gett för lite bedövning innan, hon blev dessutom stressad av att se honom gråta och klarade inte av att dra ut tanden utan fick tillkalla en annan tandläkare. Det gjorde ont att se :-( Är nervös som fasen.

Har ganska bråttom nu, så passar på att önska er en fin fredag innan jag avslutar. Kom ihåg att få någon att le idag, säg till någon att du älskar dem och ge en komplimang eller två. Stanna upp en stund och ta in allt runtomkring dig.

Danjah – “My love”. Enjoy!

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>