Skaffa hund?

God förmiddag!

Blev inget inlägg igår kväll som utlovat. Var så trött att jag somnade tidigt. Vaknade pigg och utvilad för en gångs skull. Underbart! Jay var också på bra humör. Han var så gullig när jag lämnade honom på skolan i morse. Han sprang ut ur klassrummet när jag var på väg därifrån och sa: “Mamma, vänta, du glömde den här!” och så gav han mig världens finaste kram och puss. Vilken kille jag har!

Sitter och kollar hundar på nätet. Är dock väldigt förvirrad. Finns ju hur många raser som helst, och alla har de sina egna karaktärsdrag. Kör uteslutningsmetoden. Det jag har kommit fram till än så länge är att det ska vara en barnvänlig hund, samt att det inte ska vara en rottweiler. De är fina, min syster har en rottweiler och den är hur snäll som helst, men tror inte att de går så bra ihop med barn. Eller? Någon som vet?

Blir inlägg plus bild senare, måste iväg nu. Ha en fin dag :-)

 

Min systers hund, Nalla. Foto lånat från hennes hemsida.

Instagram

4 Responses to Skaffa hund?

  • Rottisar är utmärkta familjehudar som är väldigt lojala sin “flock” men kan vara vaktiga och lite reserverade mot främmande. Har man barn tror jag inte det är ett problem i sig men om ditt barn tar hem andra barn är det ju ett himla ansvar.. Det beror på hur mycket tid man är villig att lägga ner på sin hund på tränings osv. Men det är ingen nybörjar hund. Det har jag lärt mig :P

  • Tack för tipset. Blir nog ingen rottis för min del, i och med att Jay tar hem kompisar hela tiden. Ska läsa på mer innan jag bestämmer mig.

  • Hello there, I found your blog via Google at the same time as looking for a related topic, your website came up, it appears great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  • Hi! Thank you for reading. And for bookmarking it :-)
    Have a great day / T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>