God (?) morgon!

Är sinnesjukt trött. Nej, jag är beyond trött. Finns inte ord. Får skylla mig själv, satt i telefon till halv 3 nånting, somnade vid halv fyra (sista gången jag kollade klockan) och vaknade 6. 2 sketna timmars sömn. Det är ganska mycket som sker privat också, beslut jag måste ta etc, och när jag lägger huvudet på kudden så kan jag inte stänga av. Spelar ingen roll hur trött jag är, hjärnan går på högvarv.

Anyhow, slut på gnäll. Har ni en fin morgon? Jag har precis hällt i mig en stor kopp kaffe, och för första gången i mitt liv drack jag det helt svart, inget socker. Fy fan så motbjudande äckligt!!! Fattar inte hur folk kan. Sitter och väntar på koffeinkicken med den kommer inte.

Lite såhär känner jag mig just nu…

Instagram

4 Responses to God (?) morgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>