I’m in my wine…

Hej hej, har ni haft en bra förmiddag? Ska iväg snart så det får bli ett kort inlägg nu, blir mer sen.

Jag fick ut fågelskrället. Använde golvmoppen. Och innan jag får hatmail från djurvänner, NEJ jag skadade ej den, tog det lugnt. Jag var mer rädd för den än den var för mig, trust me. Från och med nu ska jag ej ha fönstret helt öppet. Vad ska ni hitta på ikväll? Idag ska jag bara ha en myskväll med Jay. Imorgon ska han till sin pappa över natten, så får se vad jag hittar på då.

Har fått lite mail med frågor, ska verkligen försöka besvara dessa senare idag :-)

 

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>