Red red wine…

Hej hej! Vi är hemma nu, och ska strax sätta igång med matlagning, hungrig hungrig hungrig!!! Sedan blir det muffinsbakning (rättare sagt Juliano bakar och jag sitter och övervakar…) och på kvällen har jag tänkt lacka naglarna. Fick ett nytt nagellack av syrran, vinrött från Pieces/Vero Moda (kan ju ha fel, men har för mig att det var där hon köpte det), och hoppas att färgen blir lika fin på naglarna som i flaskan. Älskar nämligen vinrött.

Annars då? Är ni lika hösttrötta som jag är? Gårdagen flög förbi, var sjukt trött och satt i möte hela förmiddagen. Slängde i mig lunch på fem minuter. Idag hade jag också mycket, sen blev det bråttom och en repris på gårdagens 5 minuters lunch. Är det något jag avskyr så är det att stressa när jag äter. Och så den här sömniga sega tröttheten. Nej fan, idag ska jag lägga mig kl 21.00. No joke!

Ja, jag är fullt medveten om att det inte ser speciellt vinrött ut på bilden.

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>