Smärtstillande…

Känns lagom kul att börja ett inlägg med att prata om huvudvärk, men skyller den dåliga uppdateringen på att jag har haft ont i huvudet 3 dagar i sträck. Panodil är min nya BFF. Har redan tagit fyra sammanlagt idag, och det känns som att det snart kommer bli två till.

Dessutom har jag knappt varit hemma idag. Vaknade tidigt och drog ut med Jay (min son) och spelade fotboll några timmar. Efter lunch tog vi det lugnt hemma ett tag. Större delen av eftermiddagen tillbringade vi sen hemma hos lillasyster. Jay blev överlycklig för hon hade något nytt Playstation spel som han inte hade spelat tidigare, och själva satt vi och kollade på serier och lyssnade på musik.

Har varit seg och trött hela dagen. Kan knappt hålla ögonen öppna. Antar att det är en kombination av huvudvärk, sömnbrist och pollenallergi. Men jag klagar inte för nu ska jag äta Piggelin :-D

För dem av er som inte redan har sett The Big Bang Theory – GÖR DET! En sjukt rolig serie. Här kommer ett klipp:

 

Instagram

4 Responses to Smärtstillande…

  • Ta en stark tablett istället för flera svaga!! Hahha fet är mitt tips :) Jo, den är sjukt rolig, kolla på Whitney också, den är skit ball!

  • Ta inte för många tabletter. Börja meditera istället.

    • Tror inte riktigt att meditation hjälper i mitt fall… Men tack för tipset :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>