Today was a good day :-)

God kväll, gott folk! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft :-)

Jag hade egentligen planerat att skriva om något helt annat, men eftersom det är fredag ska jag hålla mig till ofarliga och trevliga saker. Sitter just nu och väntar på min granne, som ska komma upp hit och spela X-box med mig och Jay. Sen, när lillfisen har somnat, ska vi kolla på lite serier. Allt annat får vänta tills imorgon, har stressat nog under veckan. Idag ska här bara chillas och aaaaaannnnnddaaaaaaaaaaaaaaaas. (Nej, det var ej slarvfel – betonar bara exakt hur lugnt jag ska ta det ikväll… växa-fast-i-soffan-lugnt).

Ha en underbar kväll/natt och stay safe, vad ni än hittar på ikväll! Hörs.

Att ta en bild med Jay är en utmaning. Det började lugnt. Notera dock busungen i hörnet som försöker få mig att skratta.
Vad ni inte ser på denna bilden är hur han kniper mig i benet för att störa min koncentration… det är smärta ni ser i min blick…
Vad ni inte ser här är hur han nynnar “… everybody was Kung-fu-fighting…”
Till slut orkade vi inte längre… Tina, awkward smile och Jay, total kortslutning.
Den ENDA bra bilden som vi faktiskt lyckades få till, trots mitt awkward smile nr 2. Synd bara att vi var tvungna att kisa p.g.a att vi fick blixten i ögonen… Jaja, så om ni undrar varför det finns så få bilder av oss tillsammans, there you have it!

Instagram

5 Responses to Today was a good day :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>