Dags för en förändring!

Har typ fem minuter på mig, så det blir en snabbis.

Är så otroligt trött på rätt så många saker och känner att det är dags för förändringar. Är sjukt rastlös. Hinner inte gå in på allt nu, får bli en annan dag, men har tänkt ta ett steg i taget och börja smått med “oviktiga” saker. Steg ett: håret! Är så himla trött på det mörka nu, så tror jag ska gå tillbaka till det ljusa ett tag.

Steg två tar vi imorgon, måste dra nu, ha en fin natt.

P.S. Till killen som mailade mig och undrade om jag inte hade ett ansikte, here you go! :-) Inga solglasögon denna gången.

 

Saknar denna hårfärgen, som jag hade för en 2-3 år sedan… :-(

 

Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>